Terug

WANNEER WORDT LIJN VRAAG BEANTWOORD??

ILONA

MIJN DOCHTER IS 5 JAAR EN GAAT NU BINNENKORT NAAR EEN LOGOPODISTE. HAAR RESULTATEN ZIJN BEGRIPPEN EN AANWIJZINGEN/RS 1/PC3         WOORDSTRUCTUUR/RS8/PC9                                    ZINNEN HERHALEN/RS25/PC25                                    ZINNEN FORMULEREN/RS8/PC25  WAT MOET IK MIJ VOORSTELLEN MET DEZE RUSELTATEN;IK MOET WEL NOG EENS LANGS DE SPECIALIST VOOR OOR KEEL EN NEUS EN WAAROM DIENT DAT,? GROETJES


3 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste,

Ik lees net uw vraag in verband met de resultaten van uw dochter. Ik kan dit telefonisch beter toelichten dan via een bericht, u kan deze vraag ook steeds stellen aan de logopediste die dit onderzoek afgenomen heeft.

Een specialist (NKO of kinderarts) stelt een voorschrift voor logopedie op, zodat u terugbetaling van de behandeling krijgt. Als het goed is, wordt dit ook uitgelegd door de logopediste waar u gaat.

U kan mij steeds geheel vrijblijvend contacteren op 0474/414355.

Met vriendelijke groet,

Sarah Gregoor

Logopediste


Antwoord van ILONA

ik begrijp dat ik bij die logopediste terecht kan maar zij is nu 14 DAAGJES  niet bereikt baar en ik maak mij echt wel zorgen;groetjes


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hoi Ilona,

 

Ik kan me voorstellen dat je je zorgen maakt, het is ook niet niks als je ontdekt dat je kind moeilijkheden heeft. 

 

Zoals ik al aangaf, je kan ook even telefonisch contact opnemen met mij, dan wil ik wel uitleggen wat de test precies nagaat. Het is wel moeilijk om specifiek voor uw dochter na te gaan waar zij moeilijkheden mee heeft. Ik heb haar namelijk niet onderzocht.

 

Met vriendelijke groet,