Taboe groepspraktijk


Geuzenstraat 20/A 2000 Antwerpen
0475573763 Klik om te bellen

Over Taboe groepspraktijk

Waarom is Taboe groepspraktijk de beste keuze voor jou?

Taboe is een groepspraktijk voor logopedie en stottertherapie. Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom! De cliënt staat centraal in de behandeling, we bekijken waar jij naartoe wil en bieden jou de juiste instrumenten en begeleiding aan om de vooropgestelde doelen te bereiken. Wat Taboe onderscheidt van andere praktijken is een ontzettend enthousiast, jong en gedreven team. We werken allen met passie voor ons vak en hebben allemaal onze eigen specialisatie. Bij Taboe gaat het verder dan therapie. Ouderbegeleiding, workshops, zomerkampen,... zijn ook deel van onze behandeling. De gehele omgeving wordt betrokken: ouders, broers, zussen, school,...

Meer over Taboe groepspraktijk:

Bij Taboe gaan we uit van de sterktes en capaciteiten van de persoon. Wij geloven dat ieder individu uniek is. De naam Taboe is een bewuste keuze geweest. Graag doorbreken wij samen met onze cliënten de bestaande taboes. Want alles is bespreekbaar, bij Taboe hoef je geen geheimen te hebben.

Wat kan Taboe groepspraktijk je bieden?

Fien is logopedist en stottertherapeut. Zij behandelt voornamelijk kinderen en volwassenen die stotteren. Emma is logopedist. Haar specialisatie is in spraak. Zij behandelt afwijkende mondgewoonten, articulatieproblemen taal- en leerproblemen. Bij Taboe kom je terecht in een praktijk met een huiselijke vibe. Het is geen standaard praktijk, het is ongelofelijk belangrijk dat jij je veilig en goed voelt.

Wie gingen je voor?

Bij Taboe is iedereen welkom, zowel kinderen als volwassenen! 

Taboe groepspraktijk in het kort

Behandeling van

Jonge kinderen
Jongeren
Kinderen
Ouderen
Volwassenen

Behandeling van klachten

Articulatieproblemen
Broddelen
Communicatieproblemen
Dyscalculie
Dyslexie
Foutief mondgedrag
Leesproblemen
Rekenproblemen
Spellingsproblemen
Spraak- en taalontwikkeling
Stotteren

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Taboe groepspraktijk

Taboe groepspraktijk

Taboe groepspraktijk


Geuzenstraat 20/A 2000 Antwerpen
0475573763 Klik om te bellen