Schola Vocalis


Rue de Patruange 22B 1315 Roux-Miroir (Waals Brabant, 25 à 30 min. van Leuven)
0474 45 94 17 Klik om te bellen

Over Schola Vocalis

Waarom is Schola Vocalis de beste keuze voor jou?

Méér klank met minder moeite! Mijn aanpak om dit te bereiken, is heel specifiek: subtiel afgestemd op het natuurlijke vermogen van onze stem om zichzelf te reguleren, zoals ook onze maag en darmen, ons hart, ... dat doen. Bij stemproblemen draait het er om deze zelfregulatie te herstellen. Bij gezonde stemmen komt het er op aan deze zelfregulatie ten volle zijn werk te laten doen, zodat je potentieel volledig kan openbloeien. Ruim 20 jaar verdiep ik mij als gecertificeerd Lichtenberg Stempedagoog gepassioneerd in deze specifieke aanpak die zeer veel respect heeft voor de natuur van het steminstrument. De Lichtenbergmethode vormt samen met mijn achtergrond en werkervaring als Logopediste de basis van mijn werkwijze.

Meer over Schola Vocalis:

Ik richtte Schola Vocalis op omdat ik vaak bij mensen die spreken of zingen blinde vlekken opmerk in het begrijpen van de stem. Deze blinde vlekken wil ik graag opruimen omdat ze tot een verkeerd stemgebruik of onvolledig ontwikkeld stemgebruik leiden. Voorts heeft ervaring me geleerd dat we ons meer moeten richten op het potentieel van de stem dan op de begrenzingen van de stem.

Wat kan Schola Vocalis je bieden?

Schola Vocalis biedt zowel individuele sessies aan als groepscursussen (max 5 personen). Online individuele sessies kunnen ook.

Ik werk met mensen van 6 tot 75 jaar, met iedereen voor wie spreken belangrijk is en/of zingen belangrijk is (van professioneel zanger, semi-professioneel zanger tot amateur-zanger). Het belangrijkste om met de stem aan de slag te gaan is motivatie en nieuwsgierigheid! Ik streef naar duurzaamheid in wat we "al stemmend" opbouwen.

I

Schola Vocalis in het kort

Behandeling van

Jongeren
Kinderen
Ouderen
Volwassenen

Behandeling van klachten

Stemtraining

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Schola Vocalis

Schola Vocalis

Schola Vocalis


Rue de Patruange 22B 1315 Roux-Miroir (Waals Brabant, 25 à 30 min. van Leuven)
0474 45 94 17 Klik om te bellen