Logofie


Bosstraat 14 9250 Waasmunster
0486113418 Klik om te bellen

Over Logofie

Logofie biedt aan elk kind of jongere logopedie op maat van zijn/haar noden. Samenwerken met en het betrekken van de directe omgeving (bv. ouders en school) is hierbij ook een doelstelling.

Logofie ontstond in een kamer in mijn huis te Hemiksem in juli 2007. Later dat jaar moest er al een collega bij komen. Kort daarop verhuisde Logofie naar een praktijk met 2 lokalen waar we op een bepaald moment met 3 logopedistes werkten. Wegens de aanhoudende groei verhuisden we 3 jaar later naar een praktijk met aanvankelijk 4 ruimtes. Later werd er nog een 5e therapieruimte tevoorschijn getoverd. We werkten er dus met 5 logopedistes. Dat was een toffe bende.

In 2017 verhuisde ik met mijn gezin naar Waasmunster. In maart 2018 nam Logofie een bestaande praktijk over te Waasmunster. En zo kwam er een 2e vestiging bij.

Binnenkort verdwijnt de praktijk te Hemiksem. Deze in Waasmunster groeit ook geleidelijk aan.

Logofie biedt een gepersonaliseerde en geïndivudualiseerde aanpak waarbij communicatie en samenwerken met alle partijen centraal staan om zo te kunnen voorzien in een goede zorg. Wij trachten aan iedereen hulp te bieden. Ook al is dit enkel (telefonisch) advies of zelfs doorverwijzen naar concullega's inzake problematieken waarover wij de expertise niet bezitten.

Logofie in het kort

Behandeling van

Jongeren
Kinderen

Behandeling van klachten

Articulatieproblemen
Dyscalculie
Dyslexie
Foutief mondgedrag
Leesproblemen
Spellingsproblemen
Spraak- en taalontwikkeling

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Logofie


Bosstraat 14 9250 Waasmunster
0486113418 Klik om te bellen