Labouche


Michel de Braeystraat 52 2000 Antwerpen
0476 49 38 08 Klik om te bellen

Gespecialiseerd in OMFT
Gespecialiseerd in articulatie- en stemtherapie
Behandeling van jongeren en volwassenen

Over Labouche

Labouche betekent de mond. De mond is een essentieel onderdeel van ons lichaam. We kunnen niet zonder. En daarom vinden we het bij Labouche belangrijk om de functionaliteit van de mond te verbeteren & optimaliseren aan de hand van therapie op maat.

Therapie bij Labouche is als leren zwemmen. Het is belangrijk om stap voor stap te werken. Sla je stappen over of pas je bepaalde zaken te snel toe tijdens het dagelijks leven, kan je ‘verdrinken’. Wanneer je ‘verdrinkt’, is de stap om opnieuw te zwemmen heel erg moeilijk.

Jongeren en volwassenen kunnen bij Labouche, in hartje Antwerpen, terecht voor OMFT, articulatie- en stemtherapie.

OMFT staat voor oromyofunctionele therapie. Deze therapie is gericht op het onderzoeken, vaststellen en afleren van afwijkende mondgedragingen. Deze mondgedragen hebben een negatief effect op de groei/stand van het gebit.

Bij Labouche kan je terecht voor zowel stemtraining als stemtherapie. Tijdens stemtraining werken we met gezonde stemmen. We gaan jouw stemmogelijkheden optimaliseren en je stembereik vergroten. Stemtherapie is gericht op afwijkende stemmen. Hierbij gaan we verstoorde of onevenwichtige stemfuncties verbeteren.

Een goede spraakklankproductie is belangrijk om je boodschap op een correcte wijze te kunnen overbrengen. Het geeft een eerste beeld van hoe jij je als spreker voelt. Dit kan gaan van het leren uitspreken van bepaalde letters tot een perfecte articulatie bij beroepssprekers.

! Momenteel geen wachtlijst !
! Aanmelden via de site !

Articulatie- en stemtherapie voor jongeren en volwassenen in hartje Antwerpen

Foto's

Labouche in het kort

Behandeling van

Jongeren
Volwassenen

Behandeling van klachten

Articulatieproblemen
Communicatieproblemen
Foutief mondgedrag
Stemtraining

Team

Onze locatie

Logo Labouche

Labouche

Labouche


Michel de Braeystraat 52 2000 Antwerpen
0476 49 38 08 Klik om te bellen