Karen Meeusen


's Hertogendijk 37 2940 Stabroek
0474 57 47 04 Klik om te bellen

Over Karen Meeusen

Waarom is Karen Meeusen de beste keuze voor u?

Ik behandel kinderen en volwassenen met spraak- en taalstoornissen, dyslexie, dysorthografie, dyscalculie, stemstoornissen en slikstoornissen. Ik heb de cursus ‘Ouderbegeleiding’ gevolgd, waardoor ik in een oudercursus ouders kan opleiden tot coach. Zo kunnen de ouders hun kind beter begeleiding. Tevens ben ik een erkende lesgever van ‘2Hands4Kids’. Deze typecursus zal ik ongeveer 2 keer per schooljaar, of op aanvraag organiseren.

Meer over Karen Meeusen:

Zowel kinderen als volwassenen kunnen er terecht voor logopedisch onderzoek en behandeling van myofunctionele stoornissen, taalstoornissen, spraakstoornissen, dyslexie, dysorthografie, dyscalculie, slikstoornissen of stemstoornissen. We werken met 3 enthousiaste logopedisten. Om een optimaal resultaat te bekomen streven we ernaar de omgeving zo veel mogelijk te betrekken. Een goede samenwerking met ouders, school en andere hulpverleners zorgt dan ook voor een meerwaarde.

Wat kan Karen Meeusen u bieden?

Het logopedisch onderzoek heeft plaats op de praktijk. De behandelingen kunnen doorgaan op de praktijk of op school. Bij mobiliteitsproblemen kunnen er huisbezoeken verricht worden.

Wie gingen u voor?

Onze klanten komen voornamelijk uit Stabroek, Hoevenen, Kapellen, Ekeren, Berendrecht en Zandvliet. We werken gericht naar de behoeften van het kind of de volwassenen. De motivatie hoog houden is zeer belangrijk om de beste kwaliteit te bekomen.

Karen Meeusen in het kort

Behandeling van

Anderstaligen
Baby's
Jonge kinderen
Jongeren
Kinderen
Ouderen
Volwassenen

Behandeling van klachten

Afasie
Articulatieproblemen
Communicatieproblemen
Dysartrie
Dyscalculie
Dyslexie
Eet-en drinkproblemen bij baby's
Eet-en drinkproblemen bij jonge kinderen
Foutief mondgedrag
Leesproblemen
Slikrevalidatie bij volwassenen
Spellingsproblemen
Spraak- en taalontwikkeling
Spraakafzien bij doofheid/slechthorendheid
Stemtraining
Studiebegeleiding
Typtien

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Karen Meeusen


's Hertogendijk 37 2940 Stabroek
0474 57 47 04 Klik om te bellen