Jana Vandevoorde


Groenstraat 27 8540 Deerlijk
0472 72 06 11 Klik om te bellen

Over Jana Vandevoorde

Waarom is Jana Vandevoorde de beste keuze voor jou?

Ik ben als logopediste werkzaam in Deerlijk (Sint-Lodewijk) waarbij ik zowel volwassenen als kinderen behandel. In 2014-2015 specialiseerde ik mij als stemtherapeute omdat mijn interesse in stem en stemstoornissen steeds groter werd. Naast stemproblemen behandel ik vooral myofunctionele, taal-, articulatie- en leerproblemen. Mijn doel is om mijn patiënten, jong en oud, een glimlach op hun gezicht te bezorgen. Het volgen van therapie kan intensief zijn maar ik probeer hier op een zo aangenaam mogelijke manier mee om te gaan.

Meer over Jana Vandevoorde:

In 2013 startte ik mijn eigen praktijk op. Ik deed ervoor veel ervaring op in verschillende groepspraktijken en op die manier vond ik de weg naar de logopediste die ik wilde zijn. We werken met mensen dus tijd maken om mensen hun verhaal te laten door, vind ik erg belangrijk. Sommigen hebben al een hele weg afgelegd voordat ze uiteindelijk bij de logopediste terecht komen. Een luisterend oor bieden is dan het minste dat je voor hen kan doen. Ik werk in een eenmanspraktijk zodat ik het contact met mijn patiënten zeker niet zou verliezen.

Wat kan Jana Vandevoorde je bieden?

Ik houd het graag klein en gezellig. Daarom werk ik alleen thuis en heb ik een goed contact met de patiënten. Ik ben vlot bereikbaar via mail of telefoon en altijd bereid tot overleg. De praktijk is heel rustig gelegen en vlot bereikbaar.

Wie gingen je voor?

Ik werk zowel met kinderen als met volwassenen. De meesten melden aan op eigen initiatief, soms na doorverwijzing door een school of specialist. Ik heb graag dat mensen zich op hun gemak voelen en zonder angst of onwennigheid hun verhaal kunnen doen. Op die manier help ik hen zo goed ik kan.

Jana Vandevoorde in het kort

Behandeling van

Anderstaligen
Jonge kinderen
Jongeren
Kinderen
Volwassenen

Behandeling van klachten

Articulatieproblemen
Dyscalculie
Dyslexie
Foutief mondgedrag
Leesproblemen
Spellingsproblemen
Spraak- en taalontwikkeling
Stemtraining

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Jana Vandevoorde


Groenstraat 27 8540 Deerlijk
0472 72 06 11 Klik om te bellen