Ello


Oude baan 3 2990 Gooreind (Wuustwezel)

Over Ello

Waarom is Ello de beste keuze voor jou?

ELLO is een praktijk voor logopedie, leerbegeleiding & kindercoaching gelegen in Gooreind (Wuustwezel) en is gericht op kinderen en jongeren. Wij willen je kind alle kansen en mogelijkheden geven om te groeien Heb je als ouder vragen of twijfels over de spraak-, taal- of leer ontwikkeling van jouw kind? Dan helpen we graag bij het onderzoek en de behandeling van logopedische problematieken. Voor heel wat logopedische behandelingen komt de ziekteverzekering tussen. We geven u graag advies.

Meer over Ello:

In 2019 werd Ello Logopedie opgericht. Een logopediepraktijk waar kinderen en jongeren centraal staan. Logopedie is een beroep in de gezondheidszorg en in het onderwijs. De logopedist houdt zich bezig met de preventie, het onderzoek en de behandeling van stoornissen en beperkingen op het gebied van spraak, taal, stem en gehoor. Logopedisten zorgen ook voor oudercursussen in groep of individuele ouderbegeleiding. Logopedie houdt ook in: hulpverlening bij stoornissen en beperkingen in de communicatie. Communicatie is meer dan praten alleen. Communicatie omvat vele uitingsvormen, waaronder taal, lezen en schrijven, gebaren, spraakafzien en ondersteunde communicatiesystemen. Daarnaast bieden wij ook leerbegeleiding aan. Wanneer kinderen of jongeren die moeite hebben met studeren kan dit te wijten zijn aan een foutieve studiemethode. Studeren vraagt voor verschillende personen ook een andere aanpak. We willen zoeken naar de beste methode voor uw kind waarna we deze gaan inoefenen. Dit kan gaan van leren plannen tot het zelfstandig verwerken van nieuwe leerstof. Indien een kind moeilijkheden heeft bij één of meerdere vakken, kan bijles ook soelaas bieden. We bieden begeleiding aan voor verschillende vakken, nl. wiskunde, fysica, biologie, Nederlands, Frans, Engels voor kinderen in het lager en secundair onderwijs.

Wat kan Ello je bieden?

Logopedie, Articulatieproblemen, Taalproblemen, Leerproblemen, OMFT Kindercoaching Typ Tien; Blind leren typen

Wie gingen je voor?

Wij werken in de Regio Gooreind, Wuustwezel, Kalmthout, Brasschaat, Sint-Job-in-'t-Goor Wij willen je kind alle kansen en mogelijkheden geven om te groeien Tijdens de logopedische sessies streven wij ernaar om de talenten van elk kind te benutten om zo positieve resultaten te bekomen.

Ello in het kort

Behandeling van

Jonge kinderen
Jongeren
Kinderen

Behandeling van klachten

Afasie
Articulatieproblemen
Begeleiding down-syndroom
Communicatieproblemen
Dysartrie
Dyscalculie
Dyslexie
Eet-en drinkproblemen bij jonge kinderen
Foutief mondgedrag
Leesproblemen
Spellingsproblemen
Studiebegeleiding
Typtien

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Ello

Ello

Ello


Oude baan 3 2990 Gooreind (Wuustwezel)