Ellen Van Dael


Klavervelden 24 2370 Arendonk
0472 23 63 42 Klik om te bellen

Over Ellen Van Dael

Waarom is Ellen Van Dael de beste keuze voor u?

Een therapie steeds positief benaderen en daarnaast ook erkennen dat er zaken zijn die nog wat moeilijk gaan, vind ik erg belangrijk. Hierbij probeer ik de positieve kanten van een kind ten volle te benutten om zo aan moeilijkere vaardigheden te werken. Een nauwe samenwerking met de cliënt alsook de omgeving vind ik hierbij essentieel om therapie op maat aan te bieden. Mijn visie op logopedische zorg reikt verder dan ‘het leren op zich’. Ook de cliënten meer (zelf)vertrouwen geven en ondersteunen waar nodig, is onmisbaar voor een goede logopedische therapie.

Meer over Ellen Van Dael:

Ik ben Ellen Van Dael en studeerde af als logopediste aan Thomas More Antwerpen in 2016. In 2017 studeerde ik nog verder en behaalde ik het diploma van audiologe. Tijdens deze zeer praktische opleidingen en verschillende stageperiodes kreeg ik de kans om mezelf te ontplooien en verdiepen in zeer uitgebreide problematieken bij zowel kinderen als volwassenen. Sinds september 2017 werk als zelfstandig logopediste in de praktijk bij Sarah Thoné.

Wat kan Ellen Van Dael u bieden?

Enerzijds neem ik graag de behandeling van kinderen en jongeren met een leerstoornis of articulatiestoornis op mij. Anderzijds ben ik erg geboeid door neurologische spraak- en taalstoornissen bij volwassenen. Als audiologe heb ik ook een sterke affiniteit ontwikkeld met kinderen en volwassenen met gehoorproblemen. Ik volgde eveneens een actieve bijscholing voor de behandeling van kinderen met autisme.

Ellen Van Dael in het kort

Behandeling van

Anderstaligen
Jonge kinderen
Jongeren
Kinderen
Ouderen
Volwassenen

Behandeling van klachten

Afasie
Articulatieproblemen
Dysartrie
Dyscalculie
Dyslexie
Foutief mondgedrag
Spellingsproblemen
Spraak- en taalontwikkeling

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Ellen Van Dael


Klavervelden 24 2370 Arendonk
0472 23 63 42 Klik om te bellen