deStempraktijk - Anita Eggermont - spreken en zingen


Waterloostraat 61 2600 Berchem
0484 050 174 Klik om te bellen

Over deStempraktijk - Anita Eggermont - spreken en zingen

**Extra informatie in functie van Corona: Ik heb twee werktruimten die om beurt verlucht en gebruikt worden. Dat zorgt voor een extra veiligheid. Gelieve je warm genoeg te kleden en zelf water mee te nemen, indien je tijdens de coaching wil drinken. Gelieve je mondmasker te dragen en je handen te ontsmetten of te wassen bij binnenkomst. Probeer je te houden aan het afgesproken uur, zodat cliënten elkaar niet kruisen. Het mondmasker kan meestal afgezet worden tijdens het werk.  

**zowel online lessen als live lessen mogelijk. 

_____________________________________________________________________________________________________________________

*geconventioneerd logopedist met specialisatie in stemstoornissen bij spreken en/of zingen                                                                                                      
*stemcoaching voor spreken (voor publiek) en zingen

Stemwerk is mijn passie. Dagelijks werk ik, als logopediste en/of stemcoach, met sprekers en zangers  in deStempraktijk (Antwerpen Berchem) en het Conservatorium van Antwerpen.

Heesheid, onvoldoende stemvolume, stemvermoeidheid, krop in de keel, onduidelijk spreken, onzekerheid in zingen en/of spreken, het letterlijk niet goed in je vel voelen, spreken voor publiek, verlies van hoge fonatie (hoog zingen), stemplooiknobbeltjes, onvolledige stemplooisluiting zijn voorbeelden die we echt goed kunnen aanpakken. Zo ook het verder optimaliseren van je eigen spreek- en/of zangstem.

Mijn werkwijze is doordrongen van de lichtenbergermethode (gecertificeerd stempedagoog aan het Lichtenberger Institute sinds 2005). Deze intrigerende en zeer kwalitatieve methodiek herstelt en/of ontwikkelt de stem op een verrassende, natuurlijke (!) en diepgaande wijze.

Logopedische stemtherapietechnieken (o.a. Coblenzer, Lehuche, Pahn, manuele laryngeale facilitatietechnieken, Lax Vox,...) en stemmethodieken zoals Complete Vocal Technique (CVT, 1 year course 2011 bij het CVI) en Estill Voice Training System (level 1 en 2 en vervolgtraject (2012-13)), en blijvende opvolging van nieuwe stemtechnieken dragen bij tot een steeds diepere kennis van gezond stemgebruik bij verschillende spreek- en zangstijlen en zijn aanvullend voor mijn werkwijze. 

Het is een verrijkende en verfrissende reis naar jouw ontspannen en sprankelende stem, zodat je opnieuw ten volle kan genieten van je spreek en/of zangstem.

Zowel logopedische stemtherapie als stemcoaching is mogelijk in deStempraktijk. Je bent welkom! Foto's

deStempraktijk - Anita Eggermont - spreken en zingen in het kort

Behandeling van

Jongeren
Volwassenen

Behandeling van klachten

Hyperventilatie
Stemtraining

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Logo deStempraktijk   - Anita Eggermont - spreken en zingen

deStempraktijk - Anita Eggermont - spreken en zingen

deStempraktijk - Anita Eggermont - spreken en zingen


Waterloostraat 61 2600 Berchem
0484 050 174 Klik om te bellen