De Leervijver


Barnestraat 2 8680 Koekelare
0499 40 71 16 Klik om te bellen

Logopedie, typ10 en bijles
Op de praktijk, aan huis en op school
Taalstoornissen, leerstoornissen, OMFT, SMOG

Over De Leervijver

De Leervijver is een logopedische praktijk te Koekelare. Na een tiental jaren gewerkt te hebben als logopedist in een groepspraktijk te Oostende ben ik verhuisd naar het mooie Koekelare. Gedurende die periode heb ik ook ruim ervaring opgedaan als logopedist binnen een ondersteuningsteam vanuit het buitengewoon onderwijs.

In mijn praktijk De Leervijver te Koekelare behandel ik dan ook kinderen, jongeren en volwassenen met leerstoornissen, taal- en spraakstoornissen, articulatie, afasie, dysartrie, OMFT.

Regelmatig school ik mij ook bij. Zo behaalde ik mijn certificaat als TYP10-instructrice en schoolde ik mij ook bij in OMFT, SMOG (spreken met ondersteuning van gebaren) etc.

Als logopedist werk ik op de bureau te Koekelare, maar doe ik ook huisbezoeken en schoolbezoeken. Dit in Koekelare en in de ruimere omgeving (Eernegem, Ichtegem, Moere, Leke, Zevekote) De afspraken worden steeds in samenspraak vastgelegd op basis van de beschikbare mogelijkheden.

Ik ben een geconventioneerd logopedist te Koekelare. Dit wil zeggen dat ik de tarieven die vastgelegd worden vanuit het Riziv hanteer.

Tijdens de therapie vind ik het belangrijk om de cliënten gemotiveerd te houden. Het leren en oefenen moet leuk blijven en er moeten succeservaringen opgedaan kunnen worden. Opencommunicatie vind ik in mijn cliëntencontact erg belangrijk.

Naast het puur logopedische bied ik ook typles aan in groep of indivueel. Ook is het mogelijk om bijles te volgen. Contacteer mij gerust voor meer informatie.

Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie!

Karen Maeckelbergh

De Leervijver

0499407116

www.deleervijver.be

deleervijver@gmail.com

- Logopedist Koekelare

- Logopedie Koekelare

De Leervijver in het kort

Behandeling van

Anderstaligen
Jonge kinderen
Jongeren
Kinderen
Ouderen
Volwassenen

Behandeling van klachten

Afasie
Articulatieproblemen
Dyscalculie
Dyslexie
Foutief mondgedrag
Leesproblemen
Rekenproblemen
Spellingsproblemen
Spraak- en taalontwikkeling
Studiebegeleiding
Typtien

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Team

Onze locatie

Logo De Leervijver

De Leervijver

De Leervijver


Barnestraat 2 8680 Koekelare
0499 40 71 16 Klik om te bellen