sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Louis Woutersstraat 13
    3012 Wilsele
  • 0498644000
  • Website

Inner Voice (stemcoaching - dictie - spreekangst - spreken voor publiek)

Inner Voice traint volwassenen en beroepssprekers om hun spreekangst te overwinnen en om te werken aan hun stem, uitspraak en/of intonatie zodat hun boodschap gehoord wordt. Inner Voice biedt zowel individuele coaching (stemcoaching, dictie, spreken voor publiek) als groepstrainingen (spreken voor een groep) aan zodat je met durf en impact leert te spreken voor een groep als in 1-op-1 gesprekken. 

Wat Inner Voice uniek maakt is dat Inner Voice een brug maakt tussen tussen spreektechniek (stem, dictie, intonatie) en persoonlijke ontwikkeling zodat je met meer zelfvertrouwen en impact durft te spreken. 

Hoe sterker jij je voelt, hoe krachtiger je boodschap overkomt. Mensen stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Mensen weer bewust maken van hun eigen mogelijkheden op het vlak van spreken. Mensen in hun spreekkracht brengen.Daar ga ik voor!

Ik (Karen Verbeek) begeleid al meer dan 20 jaar volwassenen op het vlak van stem, spreken en spreekangst. Vanuit mijn achtergrond als logopediste, stemcoach, master in de dramatische kunsten en presentatiecoach weet ik als geen ander wat nodig is om je spreekangst te overwinnen en ervoor te zorgen dat je boodschap overtuigend overkomt.

Wil je graag kennismaken met mijn manier van werken, dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Ik kijk er naar uit je te begeleiden naar meer spreekdurf en spreekkracht!


Inner Voice (stemcoaching - dictie - spreekangst - spreken voor publiek) in het kort

Behandeling van

  • Volwassenen

In het weekend geopend:

Nee

Behandeling van klachten

  • Articulatieproblemen
  • Spreken voor publiek, spreekangst
  • Stemtraining

's avonds geopend:

Nee