Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Waterloostraat 61
    2600 Berchem
  • 0484 050 174

deStempraktijk (Anita Eggermont)

Wat?
*geconventioneerd logopedist met specialisatie stemstoornissen                                                                                                      
*daarnaast ook stemcoaching voor spreken (ook spreken voor publiek) en zingen

Stemwerk is mijn passie. Dagelijks werk ik, als logopediste en/of stemcoach, met sprekers en zangers  in deStempraktijk (Antwerpen Berchem) en het Conservatorium van Antwerpen.

Heesheid, onvoldoende stemvolume, stemvermoeidheid, krop in de keel, onduidelijk spreken, onzekerheid in zingen en/of spreken, het letterlijk niet goed in je vel voelen, spreken voor publiek, verlies van hoge fonatie (hoog zingen), stemplooiknobbeltjes, onvolledige stemplooisluiting zijn  voorbeelden die grondig worden aangepakt. Zo ook het verder optimaliseren van de eigen spreek- en of zangstem is mogelijk.  

Mijn werkwijze is doordrongen van en gebaseerd op de lichtenbergermethode (gecertificeerd stempedagoog aan het Lichtenberger Institute sinds 2005). Deze intrigerende en zeer kwalitatieve methodiek herstelt en/of ontwikkelt de stem op een verrassende, natuurlijke en diepgaande wijze.

Logopedische stemtherapietechnieken (o.a. Coblenzer, Lehuche, Pahn, manuele laryngeale facilitatietechnieken, Lax Vox,...) en stemmethodieken zoals Complete Vocal Technique (CVT, 1 year course 2011 bij het CVI instituut) en Estill Voice Training System (level 1 en 2 (2012), en vervolgtraject tot CFT test (2013)), en individuele zanglessen dragen bij tot een steeds diepere kennis van gezond stemgebruik en stemgebruik bij verschillende spreek- en zangstijlen.

Het is een verrijkende en verfrissende reis naar eutone en sprankelende stemgeving, zodat we opnieuw kunnen genieten van het spreken en/of zingen. Zowel logopedische stemtherapie als stemcoaching is mogelijk in deStempraktijk.

website: nog in opbouw!


Foto's van deStempraktijk (Anita Eggermont)Deze logopedist in het kort

Behandeling van

  • jongvolwassenen
  • Volwassenen

In het weekend geopend:

Nee

Behandeling van klachten

  • revalidatie en optimalisatie van spreek-en zangstem
  • Stemtraining

's avonds geopend:

Ja